Lahden judoseuran omat salikisat 14.2.2016!

7.2.2016

Viikon päästä järjestetään taas salikisat Lahden kamppailu-areenalla 14.2.2016. 

Salikisat ovat pienimuotoiset harjoituskilpailut jotka sopivat kaikille kilpailemisesta kiinnostuneille. Sarjat jaetaan ikä, paino, ja taitaso huomioiden, eli kisat sopivat erittäin hyvin ekoiksi kisoiksi, mutta myös kokeneellemakkin kisaajalle. Kaikki valkovöisestä sinivöiseen ovat tervetulleita ja sarjoja rakennellaan kaikille jotka kokevat itsensä juniori-ikäiseksi eli ainakin parikymppiseksi asti. Jos saadaan tarpeeksi pappoja paikalle niin voidaan myös pappasarjakin järjestää. Kisoissa on myös buffetti josta voi ostaa kahvia, juomista ja pientä purtavaa ja tuotot menevät Lahden judoseuran kilpailijoiden hyväksi.
Kisojen järjestäjinä toimivat Lahden judoseuran juniorit yhdessä vanhempiensa ja valmentajiensa kanssa. Salikisat ovat harjoituskilpailut, joissa ei kerätä osallistumismaksuja eikä noudateta totuttua tapaa jakaa kilpailijoita pelkästää ikä- ja painoluokittain sarjoihin, vaan otetaan huomioon myös kuinka paljon juniori on aiemmin kilpaillut. Mitaleita kuitenkin jaetaan kuten oikeissakin kisoissa!

Kisojen aikataulu:

-ilmoittautuminen/puntari: 11.30-12.15 (buffetti aukeaa)

-yhteisharjoitus 12.30-13.15 (Manne Isoranta vetää)

-kilpailut: 13.15-17.00

-Päätöstreeni/palkintojenjako 17.00-18.00

Huom! Kaikki harjoitukset ovat peruttu sunnuntailta kisojen vuoksi paitsi 18.00-19.30 Sepon vetämät iltatreenit. Kilpailujen alussa ja lopussa oleviin yhteisharjoituksiin kaikki ovat tervetulleita ikään katsomatta tai vaikka ei osallistuisikaan kilpailuihin.