Aikuisten peruskurssi

Tule mukaan harjoittelemaan judoa - aloita aikuisten peruskurssilla!

 

Syyskuussa alkaneessa ryhmässä on vielä tilaa.

Seuraava aikuisten peruskurssi alkaa tammikuussa 2022.

 

Ilmoittautuminen kauden 2021-2022 ryhmään on päättynyt. Tammikuussa alkavaan ryhmään ilmoittautuminen avautuu joulu-tammikuun aikana.

Syyskausi alkoi ensimmäisillä harjoituksilla tiistaina 7.9.2021 klo 18.00.

Uudet aikuisten peruskurssit alkavat aina syyskuussa sekä tammikuussa. Mukaan pääset, vaikka kurssi olisikin jo aloitettu, tule paikan päälle katsomaan ja kokeilemaan!

Aikuisten peruskurssilla käydään läpi judon perusteita ja sitä mitä judo oikeasti on. Tarkoituksena on luoda hyvää pohjaa mahdolliselle harjoittelulle jatkossa eri harjoitusryhmissä, fyysisen kunnon parantaminen ja tietekin hyvän ryhmähengen luominen.

Peruskurssien ensimmäisiä aiheita ovat judosalilla käyttäytyminen ja se mitä judo pääpiirteittäin pitää sisällään. Myöhemmin keskitytään erilaisten heittotekniikoiden harjoitteluun ja erityisesti siihen miten heitoista tullaan turvallisesti alas, myös matossa tehtävät sidonnat kuuluu peruskurssin harjoitteluun.

Kurssin päättää vyökoe, jossa kurssilaiset voivat suorittaa keltaisen vyön itselleen. Kokeessa katsotaan, että miten hyvin opetetut asiat ovat menneet perille.

Nämä harjoitukset ovat yhtäaikaa lasten peruskurssin kanssa ja yli 13-vuotiaat peruskurssin aloittaneet voivat harjoitella yhdessä aikuisten ryhmän kanssa.

 

Harjoitusajat: tiistaisin klo 18-19 ja  sunnuntaisin klo 15.15-16.30

 

Ilmoittautuminen kaudelle 2021-2022 on päättynyt. Voit tiedustella vapaita paikkoja marjanen.jenni@gmail.com

 

Hinnasto

 

Tietoa judosta ja sen harjoittelusta löydät lisää Judoliiton sivuilta.

 

Ryhmän vastuuohjaajana kaudella 2021-2022 toimii:

Janne Marjanen, 4.kyu

 

Lisätietoja:

Jenni Marjanen / marjanen.jenni@gmail.com