Junioreiden peruskurssi

Tervetuloa judon peruskurssille!

 

Junioreiden peruskurssin ilmoittautuminen syyskaudelle on avoinna, mukaan mahtuu vielä!

Peruskurssi alkoi sunnuntaina 3.9. ja kauden viimeiset harjoitukset pidetään 17.12., minkä jälkeen harjoitukset jatkuvat jatkoryhmässä tammikuussa. Harjoitukset ovat kahdesti viikossa.

 

Junioreiden peruskurssille ovat tervetulleita 7-13-vuotiaat lapset ja nuoret. Yläaste-ikäiset nuoret ohjataan aikuisten peruskurssille (harjoitukset maanantaisin ja torstaisin klo 16.30-18.00).

Peruskurssilla käydään läpi perusteita ja sitä mitä judo oikeasti on. Tarkoituksena on luoda hyvää pohjaa mahdolliselle harjoittelulle jatkossa eri harjoitusryhmissä, fyysisen kunnon parantaminen ja tietekin hyvän ryhmähengen luominen.

Peruskurssin ensimmäisiä aiheita ovat judosalilla käyttäytyminen ja se mitä judo pääpiirteittäin pitää sisällään. Myöhemmin keskitytään erilaisten heittotekniikoiden harjoitteluun ja erityisesti siihen miten heitoista tullaan turvallisesti alas. Myös matossa tehtävät sidonnat kuuluu peruskurssin harjoitteluun.

Kurssin päättää vyökoe joulukuussa, jossa kurssilaiset suorittavat keltaisen vyön. Kokeessa katsotaan, että miten hyvin opetetut asiat ovat menneet perille. Tammikuussa harjoitukset jatkuvat suunnitellusti jatkokurssilla.

 

Harjoitusajat: tiistaisin klo 18.00-19.00 ja sunnuntaisin 17.00-18.00.

 

Junioreiden peruskurssin hinta 320€ /vuosi

Hinta sisältää:
- harjoitukset ja opetuksen (peruskurssi syksy 2023, jatkokurssi ja kesäharjoitukset 31.7. asti)
- judopuvun ja valkoisen vyön
- judopassin
- vyökoemaksun
- keltaisen vyön
- judoliiton jäsenmaksun sekä Lahden judoseuran jäsenmaksun ja harjoittelumaksun.
- tapaturmavakuutuksen

 

Lisää tietoa judosta ja sen harjoittelusta, sekä vakuutuksen tuoteselosteen löydät Suomen Judoliiton sivuilta osoitteesta judo.fi .

 

Junioreiden peruskurssin vastuuvalmentajana syyskaudella 2023 toimii Markus Pyykkö, 1.dan.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomakkeen junioreiden peruskurssille löydät tästä. Peruskurssille otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä 25 ensiksi ilmoittautunutta. Tämän jälkeen on mahdollista ilmoittautua varapaikalle jonoon.

 

Tiedustelut:

Harjoitukset ja harjoittelu: Markus Pyykkö, puh. 050 5258420

Maksut, vakuutus, seuran toimintaan liittyvät asiat: Jenni Marjanen, puh. 050 3516284 tai marjanen.jenni@gmail.com