Perhejudo

TERVETULOA PERHEJUDOON!

Perhejudoryhmän aloittaminen syyskaudella 2021 on seuramme osalta vielä epävarmaa. Tiedotamme tilanteesta tällä sivulla kun asia vahvistuu.

Perhejudo on tarkoitettu niille aikuisille ja lapsille, jotka haluavat kokea liikunnan riemua yhdessä.

Perhejudoon tullaan pääsääntöisesti pareittain, eli yksi aikuinen ja yksi lapsi. Perhejudossa tehdään harjoitteita aikuinen-lapsi -pareina mutta välillä myös niin, että lapset harjoittelevat keskenään ja aikuiset keskenään. Lapsi voi olla iältään 3-9 -vuotias ja aikuisella ei tarvitse olla aiempaa urheilu- tai judotaustaa, mutta ei se kiellettyäkään ole.

Tavoitteena on siis tehdä ryhmä joka sopii kaikille ja sovittaa sisällöt syntyvän ryhmän mukaan.

Tärkeimpänä tavoitteena harjoituksissa on se, että koetaan liikunnan iloa yhdessä ja myös aikuisille tulee treeneissä hiki. Aikuisetkin tulevat siis tatamille liikkumaan ja hengästymään, eivät pelkästään lasten leikkivälineiksi.

Hinnasto

Lahden Judoseuran ohjeet turvalliseen harjoitteluun

Ohje jäsenmaksun maksamiseen peruskurssit,muksujudo ja perhejudo

Lisätietoja: judo.lahti@gmail.com