Lasten kesäleirit

Lahden Judoseura järjestää viikoilla 24 ja 25 neljän päivän sporttiset leirit Kamppailuareenalla (Suurmäenkatu 4, Lahti) ja sen ympäristössä. Päivittäinen toiminta-aika on klo 10-14 ja viikoittain leirit ovat maanantaista torstaihin.

Leiri sopii niin judoa harrastaville kuin judosta kiinnostuneille 7 – 15  -vuotiaille lapsille ja nuorille. Judoka, ota kaverisi mukaan! Aiempi tausta judosta tai kamppailulajeista ei ole tarpeen.

Leirillä toiminta on liikunnallista. Osa liikunnasta on kamppailullista mutta myös ulkona harjoitetaan liikunnallisia perustaitoja mikäli sää on suosiollinen.

Leirin hinta on 50 euroa/viikko. Molemmille leiriviikolle otetaan 15 ensimmäistä ilmoittautunutta. Hinta sisältää ohjatun toiminnan. Hinta ei sisällä vakuutusta eikä ruokailuja.

LEIRI 1:   12. - 15.6.2017 klo 10 -14

Ilmoittautuminen leirille 1 tästä linkistä https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/judo/event.php?id=6100. Ilmoittaudu 3.6.2017 mennessä

LEIRI 2:   19.- 22.6.2017 klo 10 – 14

Ilmoittautuminen leirille 2 tästä linkistä https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/judo/event.php?id=6101. Ilmoittaudu 10.6.2017 mennessä

Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuu lasku leiristä. Laskun eräpäivä on viikko ennen leiriä. Mikäli lapsi ei voi osallistua leirille esim. sairastumisen takia, maksu palautetaan.

LISÄTIEDOT
Leiri sopii kaikille junioreille ja koululaisille, vaikka ei olisi kamppailu-urheilutaustaa. Leiri on hyvä liikuntakipinä kesäloman jumppailuun. Esimerkiksi palloilulajien harrastajat saavat tältä leiriltä uusia harjoitteita omaan ohjelmaansa.

Tarvitset sään mukaisen varustuksen (liikutaan sisällä ja ulkona), juomapullon ja omat eväät tarpeen mukaan

Ohjelmassa mm. kamppailuja, leikkejä, pelejä, koordinaatioharjoituksia ja kaikkea muuta kivaa.

Leirillä otettuja valokuvia voidaan julkaista Lahden Judoseuran nettisivuilla ja Lahden Judoseuran Facebook-sivulla.

Kannusta kaverit mukaan.

Leirillä nähdään  !