Ohje jäsenmaksun maksamiseen 2017-2018 vanhat jäsenet

Suomen Judoliitto ja sen myötä sen jäsenseurat ovat siirtyneet jäsenyyksien hallinnoinnissa uuteen SuomiSport-palveluun. Seuran jäsenyydet ostetaan ja maksetaan nyt verkossa. Seuran jäsenyys sisältää aina myös kattavan tapaturmavakuutuksen, kuten tähänkin saakka.

Tämä ohje koskee Lahden Judoseuran värivöisiä harrastajia, jotka ovat olleet mukana toiminnassa aiemminkin. Peruskursseille, muksujudolle ja perhejudolle on tulossa oma ohjeensa.

Tässä viestissä ohjeet kauden 2017-2018 jäsenmaksujen maksamiselle:

• mene osoitteeseen suomisport.fi
  • anna sivulla olevaan kenttään puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tähän numeroon/osoitteeseen saat kirjautumislinkin. Kännykkänumero on kätevä. Sen jälkeen pääset syöttämään omat tietosi. Lasten osalta huoltaja kirjautuu omilla tiedoillaan, ja sen jälkeen lisää lapsen/lapset omaan profiiliinsa
    Jos haluat tarkemman ohjeet näihin ensimmäisiin steppeihin, löydät ne täältä: https://www.judoliitto.fi/site/assets/files/7553/pikaohje_suomisport_rekisteroityminen_ja_profiilin_luominen.pdf
  • kun perustiedot ovat kunnossa (tai jos olit rekisteröitynyt jo aiemmin), klikkaa sivun yläreunasta valintaa ”liity jäseneksi seuraan”.
  • valitse Lahden Judoseura
  • Valitse oikea jäsenyystyyppi. Tämä voi näyttää haastavalta, mutta viestin lopussa vielä tarkempia ohjeita mikäli ei tuosta suoraan selviä.
  • Etene valitsemaan maksutapa. Maksutapoja on monia, verkkopankista luottokorttiin ja osamaksulaskuun. Smartum-liikuntasetelit eivät ole vaihtoehtona tuolla SuomiSportissa. Jos haluat maksaa Smartumeilla, tee tuo rekisteröitymisvaihe, ja ota sen jälkeen yhteyttä Sannaan (sanna.pyykonen@gmail.com)

Jäsenyysvaihtoehdot:

• Kaikki värivöiset lapset, eli judossa jatkavat kaikki alle 16-vuotiaat harrastajat ja kilpailijat (kaikki kelta-, oranssi-, vihreä- ja sinivöiset juniorit) valitsevat joko vaihtoehdon ”Alle 16-vuotiaiden jäsenmaksu ja harjoittelumaksu” tai ”Alle 16-vuotiaiden jäsenmaksu ja harjoittelumaksu toinen perheenjäsen”. Perhealennus koskee siis perheen toista, kolmatta jne. jäsentä, eli yhdestä perheenjäsenestä maksetaan täysi maksu.
  • Judossa jatkavat opiskelijat valitsevat joko vaihtoehdon ”Opiskelijoiden jäsenmaksu ja harjoittelumaksu” tai ”Opiskelijoiden jäsenmaksu ja harjoittelumaksu toinen perheenjäsen”. Perhealennus koskee siis perheen toista, kolmatta jne. jäsentä, eli yhdestä perheenjäsenestä maksetaan täysi maksu.
  • Judossa jatkavat aikuiset valitsevat joko vaihtoehdonAikuisten jäsenmaksu ja harjoittelumaksutai Aikuisten jäsenmaksu ja harjoittelumaksu toinen perheenjäsen”. Perhealennus koskee siis perheen toista, kolmatta jne. jäsentä, eli yhdestä perheenjäsenestä maksetaan täysi maksu.
  • Sovelletun judon judokat valitsevat vaihtoehdoista ”Sovelletun judon jäsenmaksu ja harjoittelumaksu”.
  • Mikäli perheestä on yksi henkilö esim. peruskurssilla ja toinen vanha jäsen. Laittakaa perhealennus ”vanhalle jäsenelle” eli tämän viestin mukaisesti, koska peruskursseista ei ole perhealennushintaa erikseen.
  • Jos ongelmia oikean jäsenyyden valinnassa, nykäise oman ryhmäsi ohjaajaa hihasta tai ota yhteyttä Sannaan, sanna.pyykonen@gmail.com tai 0407054221.