Ohje jäsenmaksun maksamiseen vanhat jäsenet

Suomen Judoliitto ja sen myötä sen jäsenseurat ovat siirtyneet jäsenyyksien hallinnoinnissa uuteen SuomiSport-palveluun. Seuran jäsenyydet ostetaan ja maksetaan nyt verkossa. Seuran jäsenyys sisältää aina myös kattavan tapaturmavakuutuksen, kuten tähänkin saakka.

Tämä ohje koskee Lahden Judoseuran värivöisiä harrastajia, jotka ovat olleet mukana toiminnassa aiemminkin. Peruskursseille, muksujudolle ja perhejudolle on oma ohjeensa.

Tässä viestissä ohjeet kauden 2020-2021 jäsenmaksujen maksamiselle:

• mene osoitteeseen suomisport.fi
  • anna sivulla olevaan kenttään puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tähän numeroon/osoitteeseen saat kirjautumislinkin. Kännykkänumero on kätevä. Sen jälkeen pääset syöttämään omat tietosi. Lasten osalta huoltaja kirjautuu omilla tiedoillaan, ja sen jälkeen lisää lapsen/lapset omaan profiiliinsa
    Jos haluat tarkemman ohjeet näihin ensimmäisiin steppeihin, löydät ne täältä: https://www.judoliitto.fi/site/assets/files/7553/pikaohje_suomisport_rekisteroityminen_ja_profiilin_luominen.pdf
  • kun perustiedot ovat kunnossa (tai jos olit rekisteröitynyt jo aiemmin), klikkaa sivun yläreunasta valintaa ”Ostamaan”.
  • valitse Lahden Judoseura
  • Valitse oikea jäsenyystyyppi. Tämä voi näyttää haastavalta, mutta viestin lopussa vielä tarkempia ohjeita mikäli ei tuosta suoraan selviä.
  • Etene valitsemaan maksutapa. Maksutapoja on monia, verkkopankista luottokorttiin. Smartum-liikuntasetelit eivät ole vaihtoehtona tuolla SuomiSportissa. Jos haluat maksaa Smartumeilla, tee tuo rekisteröitymisvaihe, ja ota sen jälkeen yhteyttä Nina Klingaan (nina.klinga@gmail.com) tai Jenni Marjaseen (marjanen.jenni@gmail.com)

Jäsenyysvaihtoehdot:

• Kaikki värivöiset lapset, eli judossa jatkavat kaikki alle 16-vuotiaat harrastajat ja kilpailijat (kaikki kelta-, oranssi-, vihreä- ja sinivöiset juniorit) valitsevat joko vaihtoehdon ”Lapset ja nuoret (alle 16-vuotiaat) ja opiskelijat” tai ”Lapset ja nuoret (alle 16-vuotiaat) ja opiskelijat, perhealennuksella”. Perhealennus koskee siis perheen toista, kolmatta jne. jäsentä, eli yhdestä perheenjäsenestä maksetaan täysi maksu.
  • Judossa jatkavat opiskelijat valitsevat joko vaihtoehdon ”Lapset ja nuoret (alle 16-vuotiaat) ja opiskelijat” tai ”Lapset, nuoret (alle 16-vuotiaat) ja opiskelijat, perhealennuksella”. Perhealennus koskee siis perheen toista, kolmatta jne. jäsentä, eli yhdestä perheenjäsenestä maksetaan täysi maksu.
  • Judossa jatkavat aikuiset valitsevat joko vaihtoehdonAikuiset (16 vuotta ja yli)tai Aikuiset (16 vuotta ja yli), perhealennuksella”. Perhealennus koskee siis perheen toista, kolmatta jne. jäsentä, eli yhdestä perheenjäsenestä maksetaan täysi maksu.
  • Sovelletun judon judokat valitsevat vaihtoehdoista ”Sovellettu judo”.
  • Jos ongelmia oikean jäsenyyden valinnassa, nykäise oman ryhmäsi ohjaajaa hihasta tai ota yhteyttä Jenniin, marjanen.jenni@gmail.com tai 0503516284.