Toimintasuunnitelma 2016

Lahden Judoseurassa pyritään järjestämään laadukasta toimintaa eri harjoitusryhmille ja järjestämään laadukkaita tapahtumia seuran jäsenille.

Lahden Judoseurassa panostetaan vahvasti kilpajudoon ja samalla halutaan luoda kaikille judokoille turvallinen ympäristö harjoitella judoa omalla tasollaan. Kaikki judokat -  kilpailijat, harrastajat, aikuiset, lapset, tytöt, pojat, perheet, muksut, erityistä tukea tarvitsevat, isot, pienet, pitkät, lyhyet - ovat tervetulleita tatamillemme. Judossa jokainen voi olla hyvä omalla tavallaan ja jokaiselta löytyy jokin vahvuus joka tekee sinun judostasi hyvää!

Ohessa Lahden Judoseuran toimintasuunnitelma vuodelle 2016. Toimintasuunnitelma antaa suuntaviivoja vuoden 2016 toiminnalle, mutta sen ei ole tarkoitus rajata mitään hyviä ideoita pois toteutuksesta. Jos sinulla on ideoita seuran toiminnan tai harjoittelun kehittämiseksi, kerro niistä ohjaajallesi tai seuran puheenjohtajalle Sanna Pyyköselle.

Toimintasuunnitelmaan pääset tästä linkistä.