Talkooaikataulu Samurai Cup I

11.1.2016

Perjantain sovelletun judon harjoitukset on peruttu 15.1. Sepon harjoitukset pidetään klo 17.00-18.15, tämän jälkeen kasataan yhdessä Pajulahteen menevät matot autoon. Järjestelyt jatkuvat Pajulahdessa noin klo 19.00 kisapaikan kasauksella.

Lauantain kisapäivä alkaa ilmoittautumisella ja punnituksella 8.00. Punnituksen ja ilmoittautumisen toimihenkilöiden toivotaan olevan paikalla noin 7.45. Ottelut alkavat klo 10.00 ja kestävät arvion mukaan noin 17.00 asti. Tämän jälkeen kasataan omat matot Pajulahdesta ja viedään ne takaisin Kamppailu-Areenalle. Kokemuksen mukaan kisapäivän päätyttyä mattotalkoissa on kaikkein vähiten talkooväkeä ja toivoisimmekin tähän ajankohtaan lisävoimia. Isolla porukalla matot saadaan nopeasti kyytiin päivän päätteeksi ja jälleen paikalleen Kamppailu-Areenalla.

Kaikki mukaan järjestelyihin niin saadaan kisat vietyä jälleen kerran tyylikkäästi läpi. Jos et ole vielä ilmoittautunut talkootehtäviin niin laita viestiä judo.lahti@gmail.com niin saamme varmuuden etukäteen että kaikissa tehtävissä on riittävästi väkeä.