Hinnasto

Kausi 1.9.2017 - 31.8.2018

Suomen Judoliiton jäsenrekisteri uudistuu syksyllä 2017. Kaikki jäsenmaksut ja kurssimaksut tullaan hoitamaan SuomiSportin kautta. Voit käydä jo rekisteröitymässä itse SuomiSportiin osoitteessa www.suomisport.fi. Ohjeistus jäsenmaksun maksamiseen löytyy tämän sivun vasemman reunan valikosta.

Jokainen maksaa seuran jäsenmaksun ja sen lisäksi harjoittelumaksun iän tai ryhmän mukaan. Peruskurssit ja muksujudo sisältävät jäsenmaksun. Edelliselle kaudelle maksetut maksut ja vakuutus ovat voimassa 31.8.2017 saakka.

JÄSENMAKSU (1.9.2017-31.8.2018)

Jäsenmaksu kaikilta 100 €

Jäsenmaksun lisäksi jokaisen harjoituksissa käyvän tulee maksaa harjoittelumaksu. Muksujudo sekä peruskurssit sisältävät jäsenmaksun

HARJOITTELUMAKSUT (1.9.2017-31.8.2018) jäsenmaksun lisäksi

Aikuiset 200 € (esim. kuntojudo ja aikuiset kilpailijat)

Alle 16-vuotiaat ja opiskelijat 150 € (esim. juniorien jatkokurssi ja kilpailevat juniorit)

Sovellettu judo 100 €

Seurassamme on käytössä perhealennus. Ensimmäinen jäsen maksaa täyden harjoittelumaksun, perheen seuraavat saavat 20 € alennuksen.

Jäsenmaksu sisältää judon harjoittelemisen ja kilpailemisen kattavan tapaturmavakuutuksen. Harjoittelumaksu sisältää rajoittamattoman harjoitusmäärän.

Vakuutusturvan tuoteselosteen löydät täältä.

PERUSKURSSIT

Peruskurssin hinta sisältää jäsenmaksun.

Aikuisten peruskurssi 350 €, ilman pukua 320 €.

Junioreiden peruskursi 300 €, ilman pukua 280 €.

hinta sisältää:

• judopuvun

• judopassin

• vyökoemaksun

• keltaisen vyön

• seuran jäsenmaksun ja harjoittelumaksun

MUKSUJUDO

Muksujudokausi on jaettu syys- ja kevätkauteen.

Syyskausi syyskuusta joulukuun 120 euroa
Kevätkausi tammikuusta toukokuuhun 120 euroa.

Ne juniorit, jotka jatkavat kevätkaudelle syyskauden jälkeen, saavat 20 euron alennuksen eli hinta on 100 euroa.

Hinta sisältää:

• harjoitukset ja opetuksen
  • judopuvun (jos ei ota judopukua seuran kautta, on hinta 100 euroa)
  • seuran jäsenmaksun ja harjoittelumaksun

PERHEJUDO

Jokainen perhejudoon osallistuva maksaa seuran jäsenmaksun 100 euroa. Lisäksi yksi perheenjäsen maksaa seuran harjoittelumaksun oman ikänsä mukaisesti (katso harjoittelumaksut ylempää). Perheen aikuisen ja lapsen ei tarvitse asua samassa osoitteessa, lapsi voi tulla perhejudoon myös esim. isovanhemman, kummin, vanhemman sisaruksen tai muun aikuisen kanssa.

Hinta sisältää:

• tapaturmavakuutuksen
  • harjoitusmaksun maksaneelle henkilölle oikeuden osallistua myös Lahden Judoseuran muihin harjoituksiin

Mikäli sinulla on kysyttävää jäsenmaksuihin liittyen, otathan yhteyttä rahastonhoitajaamme Nina Klingaan, nina.klinga(ät)gmail.com, 0405684933.