Kevään ja kesän tapahtumia Lahden Judoseurassa

5.4.2016

Hei ja mukavaa alkanutta kevättä kaikille Lahden Judoseuran jäsenille ja huoltajille!

Tässä viestissä kevään tapahtumien päivämääriä - nähdään tatamilla treeneissä ja eri tapahtumissa. Tämä viesti on lähetetty myös sähköpostilla kaikille, joiden sähköpostiosoite on ajan tasalla jäsenrekisterissämme. Jos et ole saanut tätä viestiä sähköpostitse, lähetä sähköposti Petelle petri.ojanen@pp.phnet.fi jossa ilmoitat nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Viestiin voi laittaa myös muut yhteystiedot (osoite ja puhelinnumero) niin tulee nekin tarkistettua samalla.

 

Seuran kevätleiri 23.-24.4.2016

Kaikille junioreille sekä kuntoilijoille suunnattu leiri, vetäjänä Esa Kakko. Katso lisää ja ilmoittaudu http://www.lahdenjudoseura.net/?x254091=521534

 

Väli-Suomen Junnu-Cup 2

Väli-Suomen Junnu-Cup 2 Lahdessa Kamppailuareenalla 1.5.2016. Tämä on kilpailu vähän kilpailleille ja valko-keltavöisille sekä oranssi-vihreävöisille on omat sarjat. Tänne siis rohkeasti kaikki mukaan kilpailemaan, myös tämän vuoden peruskurssilaiset! Oman seuran junioreille kisa ei maksa mitään. Ilmoittautumisohjeita tulee vielä erikseen. Lisää tietoa kisasta: http://www.judoliitto.fi/kalenteri/vali-suomen-junnu-cup-2-lahti/

Kilpailupäällikkö Tatu Saarinen tiedottaa kilpailun järjestelyihin liittyvistä asioista erikseen. Tarvitaan toimitsijoita ja apua buffettiin leipomuksien ym. myytävien osalta.

 

Vyökoe

Kevään 2016 vyökoe lauantaina 21.5.2016 klo 12:00

Lasten peruskurssin, aikuisten peruskurssin ja muiden vyökokeeseen hyväksyttyjen vyökoe. Vyökokeeseen hakemisesta tulee ohjeet seuran sivuille lähempänä. Ennen vyökokeeseen hakemista tulee asiasta keskustella oman ohjaajan kanssa. Koko lasten peruskurssi tulee ryhmänä vyökokeeseen ja kaikki aikuisten peruskurssilla tammikuussa aloittaneet myös. Näiden ryhmien ei erikseen tarvitse hakea vyökokeeseen. Keltaisen vyön kokeeseen tulijoilla ryhmien ohjaajat kertovat vyökokeessa näytettävistä asioista. Muihin vyökokeisiin tuloa suunnittelevat voivat tutustua vyökoevaatimuksiin täällä http://www.judoliitto.fi/site/assets/files/4066/graduointis_nn_t_1_1_2014.pdf

 

Kesän suunnitelmat ovat osittain työn alla, suunnitteilla mahdollisesti kesäkuulle omalle salille päiväleiritoimintaa. Tästä kuitenkin tarkemmin kun saadaan asioihin vahvistuksia.

 

Summer Judo Rocks-kesäleiri

Summer Judo Rocks-kesäleirille Artjärvelle 4.-8.7.2016 on tarkoitus tänä vuonna lähteä meidän seurasta isolla porukalla. Leiri on mahtava junnuleiri, toki harjoituksia on myös aikuisille ja kilpailijoille. Lahden Judoseura on varannut leirille 15 paikkaa. Leirille lähdöstä kiinnostuneet ilmoittavat Sanna Pyyköselle sähköpostilla sanna.pyykonen@gmail.com. Seura ilmoittaa leirille keskitetysti. Jokainen osallistuja maksaa leirin itse. Leirin hinta on 195 euroa sisältäen majoituksen, ruoat ja treenin sekä paljon muuta oheistoimintaa. Katso leiristä lisää http://orimattilanjudoseura.sporttisaitti.com/tapahtumat/sjr-2016-camp2/ Leirille haluavien kannattaa ilmoittautua heti, koska Lahden Judoseuralle varatut paikat jaetaan siinä järjestyksessä kuin Sannalle ilmoittautumiset tulevat. Leirille lähtee Lahden Judoseurasta kaksi ohjaajaa/valvojaa huolehtimaan ryhmästä. Ryhmä majoittuu luokkamajoituksessa, koko seuran porukka samassa luokassa ja valvojat huolehtivat nukkumaanmenoista sekä siitä että lapset muistavat syödä ja käydä pesullakin leirin aikana. Tässä turvallinen tapa tutustua suomalaiseen judon kesäleirikulttuuriin.

 

Pajulahden Judoleiri ja seuran 30-vuotisjuhla

Heinäkuussa on taas tiedossa seuran järjestämä Pajulahden Judoleiri 21.-24.7.2016. Leiristä lisätietoa lähiaikoina. Leiri on suunnattu yli 14-vuotiaille eli kohderyhmänä U18, U21 ja aikuiset. Leirin yhteydessä lauantaina 23.7. Lahden Judoseura juhlii 30-vuotista seuratoimintaa. Tästäkin lisätietoa tulossa erikseen.

 

Kiitos kuluneesta kaudesta tähän saakka ja kohti kesää näillä tapahtumilla!