Ajankohtaista

Koiviston Heikillä oli sunnuntaina 10-vuotisbileet Kamppailuareenalla. Kusuttuina toistakymmentä kaveria, joista suurin osa astui tatamille ensimmäistä kertaa. Sivusta seuranneen mielestä se ei jää viimeiseksi. Sen verran hauskaa tuntui olevan.
Tässä viestissä ohjeet jäsenmaksun maksamiseen vanhoille jäsenille. Peruskurssien, muksujudon ja perhejudon aloittaville ohjeistus tulee kurssien alkamisen jälkeen erikseen. Osa jäsenistä on jo saanut paperisen jäsenmaksulaskun harjoituksissa, ja sen mukaisesti maksu kuuluu maksaa. Täydennyksenä tämä kuitenkin vielä sähköisesti.
Judon ja taidon yhteinen tatami Lahden harrastemessuilla torstaina ja perjantaina veti hyvin koululaisia puoleensa. Torstaina käyneet alakoululaiset hakkasivat yläkoululaiset puhtaasti 6-0, kun mitattin innokkuutta, tiedon janoa ja rohkeutta tehdä jotakin, mitä itse haluaa, eikä myötäillä kaveriporukkaa.
Isorannan Mannen kahvakuulakoulutus seuran jäsenille ja heidän perheilleen keräsi sunnuntain auringonpaisteeseen kampailuareenan katolle vajaat 20 asiasta kiinnostunutta.
RSS ATOM