Toimintasuunnitelma

Lahden Judoseurassa pyritään joka vuosi järjestämään laadukasta toimintaa eri harjoitusryhmille sekä järjestämään laadukkaita tapahtumia seuran jäsenille.

Lahden Judoseurassa panostetaan vahvasti kilpajudoon ja samalla halutaan luoda kaikille judokoille turvallinen ympäristö harjoitella judoa omalla tasollaan. Kaikki judokat -  kilpailijat, harrastajat, aikuiset, lapset, tytöt, pojat, perheet, muksut, erityistä tukea tarvitsevat, isot, pienet, pitkät, lyhyet - ovat tervetulleita tatamillemme. Judossa jokainen voi olla hyvä omalla tavallaan ja jokaiselta löytyy jokin vahvuus joka tekee sinun judostasi hyvää!

Päivitämme parhaillaan vuoden toimintasuunnitelmaa ja se on myöhemmin saatavilla tällä sivulla. Mikäli sinulla on ideoita seuran toiminnan tai harjoittelun kehittämiseksi, kerrothan niistä ryhmäsi ohjaajalle tai seuran puheenjohtajalle Jenni Marjaselle.

Sillä aikaa voit tutustua oheiseen Lahden Judoseuran toimintasuunnitelmaan vuodelta 2016. Toimintasuunnitelma antoi suuntaviivoja vuoden 2016 toiminnalle, mutta sen ei ollut tarkoitus rajata mitään hyviä ideoita pois toteutuksesta.

Toimintasuunnitelmaan pääset klikkaamalla tästä linkistä.